Amsterdam Light Festival

Home  /  Amsterdam Light Festival

Amsterdam Light Festival/ Water Colors Cruise

Van 30 november tot en met 21 januari vindt alweer de 6e editie van Amsterdam Light Festival plaats. In grote delen van de grachtengordel van Amsterdam zijn tijdens dit festival spectaculaire lichtsculpteren te zien. Een groot deel van de lichtkunstinstallaties is natuurlijk het best  te zien vanaf het water.
Voor het eerst in deze zes jaar kan dit met Watertaxi Hoorn!

Gedurende de anderhalf uur durende rondvaart (Water Color Cruise) geniet u van de kunstwerken die – speciaal voor het Amsterdam Light Festival – zijn gemaakt door vele nationale en internationale kunstenaars.
Watertaxi Hoorn biedt u het allerbeste uitzicht, want op onze open sloep heeft u geen last van beslagen ramen. Zo maakt u de mooiste foto’s en mist u niets van het prachtige openluchtfestival dat zich aan u ontvouwt.
Natuurlijk zorgen we voor dekentjes en een warm drankje!

Thema Amsterdam Light Festival
De organisatie van het Light Festival Amsterdam introduceert iedere editie een nieuw thema waar de kunstenaars hun lichtsculpturen op dienen te baseren. Het thema van het Amsterdam Light Festival 2017 – 2018 is, Existential.

De speciale Water Colors rondvaart met Watertaxi Hoorn kent twee opties: 

Optie 1;
U huurt de boot ‘privé’ met uw gezelschap. Er varen dan geen andere gasten mee.
Of u met 2 of met 12 gasten komt maakt niet uit; we hanteren een vaste prijs van € 125,- (maandag/donderdag) en € 150,- (vrijdag/zondag). +€ 50,- op 1e en 2e kerstdag.

Optie 2;
U boekt voor 1 tot 6 personen. De kosten zijn € 17,50 (maandag/donderdag) of € 20,- (vrijdag/zondag).
U krijgt de keuze uit diverse data waarop we reserveringen samen voegen tot maximaal 12 gasten.

Hoe kunt u boeken?
Het succes van de Watertaxi is de persoonlijke benadering. Ook in deze periode zullen we er alles aan doen om uw uitje aan te doen sluiten aan uw programma.

Wij verzoeken u tijdig via de mail of ons contactformulier op deze website uw voorkeur aan te geven. Bij bevestiging sturen we u een factuur. Na betaling houden we de boot voor u gereserveerd.

Onverhoopt annuleren?
Dit kan tot 7 dagen vooraf, kosten € 25,- Tot 2 dagen vooraf, kosten € 75,-.

Slecht weer voorspelling?
Voor € 15,- verplaatsen we de datum.
(Annuleren en verplaatsen is helaas niet mogelijk bij individuele boekingen, 1-6 pers.).

Opstapplekken;
Direct bij het centraal station kunt op- en afstappen. Andere locaties zijn natuurlijk mogelijk in overleg. Als gevolg van drukte op het water, kan soms de opstapplek  iets worden aangepast. De exacte lokatie zal altijd met u gecommuniceerd worden voor vertrek.