5 Visserseiland – Restaurant ZUID

Home  /  Hoorn  /  Huidige Pagina
×Details

watertaxihoorn_taxi_bord_50

5 Opstapplaats Visserseiland – Restaurant Zuid

Op zoek naar een goede gelegenheid om uit(eten) te gaan? Bij Restaurant ZUIDeten zit je goed, op de eerste verdieping met weids uitzicht over het IJsselmeer. Met Watertaxi Hoorn komt u er op de mooiste manier, namelijk over het water. Voor het restaurant bevindt zich een prima steiger.
Een geweldige mogelijkheid om met Watertaxi Hoorn een rondvaart te maken door de prachtige havens van Hoorn en uit te stappen bij restaurant Zuid voor een heerlijk diner. Wij zeggen: Doen!

Restaurant ZuidZUIDeten is namelijk smullen, kletsen, happen, vieren, eten, ouwenelen, culinair knorren, bijpraten, socializen, afspreken, feesten, snavelen en genieten!
Geen standaard voor-hoofd-nagerecht maar kiezen uit kleine gerechten (maatje tussengerecht). Dat is wat het jonge, enthousiaste, dynamische en vakgerichte team van ZUIDeten te bieden heeft. Met name de Indische keuken heeft een speciaal plekje op de menukaart (chefkok/eigenares Nanja is van Indische afkomst) maar ook de Europese keuken is natuurlijk vertegenwoordigd

ZUIDeten
Visserseiland 214
1621 AA Hoorn
Website: www.zuideten.nl
Mail: info@zuideten.nl
Telefoon: 0229214972 of 0650675885

Watertaxi Hoorn
Voor reserveren of informatie:
0646374059 of info@watertaxihoorn.nl

 

+Galerij
+Trefwoorden

Gepost: 19 maart 2015

Auteur:

Categorie: Hoorn