Taxi

Home  /  Taxi

13823749_1De haven van Hoorn herbergt naast prachtige en historisch interessante plekken ook vele uitstekende restaurants, een cinema en zelfs een gevangenishotel. Reden genoeg om de haven eens te bezoeken, of u met de watertaxi naar een van deze plaatsen te laten vervoeren. Watertaxi Hoorn vervoert groepen van 2 tot 24 personen.

U kunt opstappen bij verschillende haltes verspreid over de haven (zie kaart).

Wanneer u opstapt bij parkeergarage ´t Jeudje, of parkeerterrein Nieuwe Wal-ABC kunt u daar uitstekend parkeren. Parkeren bij de Nieuwe Wal is zelfs gratis.

Andere op- en afstapplaatsen in overleg (ook buiten Hoorn). U kunt (vooraf) per mail of telefonisch reserveren!

Een filmpje pakken in Cinema Oostereiland? Even wat eten in de brasserie op hetzelfde prachtige Oostereiland, in de Hoofdtoren of in het sterrenrestaurant van Lucas Rive? Heeft u zin om met een groep uw bijeenkomst te organiseren bij restaurant Zuid, of wilt u met de familie ‘de verjaardag van Ome Joop’ vieren bij Oranje Buiten? Watertaxi Hoorn zorgt dat u er komt, over het water, zodat de start al meteen goed is.

RESERVEREN:

Watertaxi Hoorn
Schuijteskade 21
1621 DE HOORN NH
Telefoon 06 4637 4059

Mail info@watertaxihoorn.nl

De taxisloep is ook te huur voor een leuke rondvaart door de mooie haven van Hoorn. Onderweg vertelt de schipper van alles over de haven en haar mooie, rijke verleden. Klik hier voor Rondvaart.