TopParken

Home  /  TopParken

Logo TopParkenTopParken, partner van Watertaxi Hoorn

Op vakantie naar een van de TopParken in Nederland betekent eenvoudigweg alleen uw koffer inpakken en wegrijden. Topparken zorgt voor de rest. Op de verschillende parken van Topparken kunt u het gehele jaar door een vakantiehuis of een kampeerplaats huren. In het bos, aan het water of ergens aan de Nederlandse kust, Topparken is er vertegenwoordigd.

2712612

En TopParken garandeert TopLocaties en TopService en altijd optimaal genieten:

  • Ontelbare uren plezier voor u, de kinderen en uw huisdier; denk aan animatieteams, sport- en speelvelden, binnen- en buitenzwembaden en nog veel meer…
  • Kwalitatief hoogwaardige vakantiehuizen en ruime kampeerplaatsen.
  • Volop rust op en rondom het park.
  • Uitjes met exclusieve kortingen, speciaal voor u geselecteerd.
  • Ieder park heeft een eigen ambiance; u kiest in welke sfeer u verblijft.
  • Optimaal genieten is ook verantwoord genieten; TopParken is in het bezit van de Green Key en het Max Havelaar Cotton keurmerk.

Voor de Watertaxi is voor huurders van een TopPark-accommodatie een speciaal arrangement beschikbaar. Reden te meer om eens een kijkje te nemen op een TopPark in de buurt.

img_0692

In het Noord-Hollandse Berkhout is TopPark Westerkogge gehuisvest.

” Aangekomen op Park Westerkogge ziet u brede rivieren die traag door oneindig laagland gaan. Rijen mooie vakantiewoningen staan aan het kabbelend water. Ook zijn er mooie, ruime kampeerplaatsen op dit park. En hoort u de vogels vrolijk fluiten. Op de sport- en speelvelden kunnen uw kinderen zich goed vermaken en de goede faciliteiten dragen bij aan een zorgeloze vakantie. Net als het vele water en de prachtige zonsondergang in dit gebied, zult u de gastvrijheid van Park Westerkogge niet snel vergeten.”

http://www.westerkogge.nl/k/n4062/news/view/230294/289340/watertaxi-hoorn-hoorn.html