WF-Deals: huur een fluisterboot bij Watertaxi Hoorn

Home  /  Blog  /  Huidige Pagina
×Details

Drie uur lang zelf varen met 2 tot 8 personen in deze luxe fluisterboot in Hoorn!

West-Friesland grenst aan een prachtig stuk water, veel toeristen komen naar West-Friesland om te genieten van onze unieke polders en prachtige grachten. WF Deals biedt u nu in samenwerking met de Watertaxi Hoorn de kans om Hoorn te bekijken vanaf het water met deze geweldige deal! U kunt nu 3-uur lang een fluisterboot huren, eventueel uit te breiden met een luxe picknickmand.
Geniet van de prachtige Hoornse wateren met 2 t/m 8 personen en betaal nu voor 1 boot slechts €37,50! U kunt deze zomer direct al genieten van uw WF Deal, maar mocht het nu niet uitkomen, geen probleem. Uw WF Deals voucher is geldig t/m 1 april 2016.

IMG_1329

Kies hieronder uw optie en geniet!

  • 3-uur lang fluisterboot huren voor 2 t/m 8 personen, nu voor maar €37,50 (normaal €75,-)
  • 3-uur fluisterboot huren voor 2 t/m 8 personen incl. luxe picknickmand voor 4 personen, nu maar €67,50 (normaal €75,-)
  • 3-uur fluisterboot huren voor 2 t/m 8 personen incl. luxe picknickmand voor 5 personen, nu maar €75,- (normaal €90,-)
  • 3-uur fluisterboot huren voor 2 t/m 8 personen incl. luxe picknickmand voor 6 personen, nu maar €82,50 (normaal €105,-)
  • 3-uur fluisterboot huren voor 2 t/m 8 personen incl. luxe picknickmand voor 7 personen, nu maar €90,- (normaal €120,-)
  • 3-uur fluisterboot huren voor 2 t/m 8 personen incl. luxe picknickmand voor 8 personen, nu maar €97,50 (normaal €135,-)

Met een boottocht in de wateren rond het prachtige Hoorn kunt u heerlijk genieten van het typische West-Friese landschap en de prachtige grachten en havens van Hoorn. De fluisterboten zijn erg makkelijk te besturen en u heeft hier geen vaarbewijs voor nodig. Er geldt enkel een minimum leeftijd van 16 jaar. Deze fluisterboten zijn beschikbaar voor 2 t/m 8 personen, u kunt een luxe picknickpakket bij bestellen voor slechts €7,50 per persoon. De vaste opstapplaats is bij het Oostereiland, pal naast het filmhuis. Aan boord bevinden zich de nodige zwemvesten, voor maximaal 8 personen. Ervaar deze unieke deal in een uniek landschap, nu al voor maar €37,50!

WT_Alg1

 

West-Friesland heeft al sinds de Middeleeuwen een belangrijke relatie met het water. Niet vreemd, gezien de geografische ligging aan het IJssel- en Markermeer, de talloze waterlopen binnen de contouren van de cultuurhistorische Westfriese Omringdijk en het rijke VOC-verleden van Hoorn en Enkhuizen. Ook de stad Hoorn is opgegroeid met, en beroemd geworden door het water. Met deze speciale WF Deal kunt u de historische haven en de binnenstad van Hoorn vanaf een heel andere kant bekijken. Ideaal voor de aankomende zomermaanden!

Voor meer informatie, klikt u op onderstaande link:

http://wfdeals.nl/index.php/fluisterboot-huren-voor-2-t-m-8-personen-in-hoorn-nu-slecht-37-50.html

 

+Galerij
+Trefwoorden

Gepost: 8 juni 2015

Auteur:

Categorie: Blog