WF-Deals: Huur een fluisterboot in Medemblik UITVERKOCHT!!!

Home  /  Blog  /  Huidige Pagina
×Details

UITVERKOCHT!!!

Verken Medemblik eens vanaf de andere kant, vanaf het water! Ga met een muisstille sloep door de grachten, slootjes en alle wateren van deze prachtige West-Friese stad. Vanaf de straatkant is er al een hoop te bezichtigen in Medemblik, maar vanaf het water nog veel meer. Deze eeuwenoude stad heeft nu eenmaal unieke kenmerken, prachtige plekjes, een gezellig uitgaansleven en veel pitoreske eetgelegenheden. Vanaf de waterkant ziet het er allemaal net even anders uit, helemaal tijdens een prachtige, zonnige zomerdag! WF Deals heeft nu in samenwerking met Watertaxi Medemblik deze zomerse deal samengesteld. Ga met 2 tot 7 personen genieten op een unieke fluisterboot, eventueel uit te breiden met een luxe picknickmand al voor maar €7,50 extra per persoon. Bekijk hieronder de opties en ervaar Medemblik op een wel heel speciale manier!

3-uur lang een fluisterboot huren en zelf varen voor 2 tot 7 personen, nu slechts €37,50! (normaal €75,-)
3-uur lang een fluisterboot huren en zelf varen, inclusief picknickmand voor 4 personen, nu slechts €67,50! (normaal €140,-)
3-uur lang een fluisterboot huren en zelf varen, inclusief picknickmand voor 5 personen, nu slechts €74,99! (normaal €155,-)
3-uur lang een fluisterboot huren en zelf varen, inclusief picknickmand voor 6 personen, nu slechts €82,50! (normaal €170,-)
 

Medemblik vanaf de grachten gezien is heel bijzonder. En zeg nu zelf: water hoort bij Medemblik, net zoals bij heel West-Friesland. De hoogste tijd dus voor een zelf geregisseerde boottocht door de mooie wateren van Medemblik. In fluisterstilte varen in dit prachtige gebied om helemaal tot rust te komen en te genieten van de natuur, kortom; een heerlijk dagje uit in West-Friesland. En uiteraard kunt u dit uitje boeken met minimaal 50% korting bij WF Deals! De fluisterboten zijn door iedereen te gebruiken, aangezien u geen vaarbewijs nodig heeft. Ze varen met een snelheid van 6 à 7 kilometer per uur en zijn makkelijk te besturen. Voor de afvaart ontvangt u van de rederij een routekaart, waarop duidelijk staat aangegeven hoe en waarheen u kunt varen. Ook kunt u kiezen voor een luxe picknickmand, deze is te boeken vanaf 4 personen al voor maar €7,50 extra per persoon. De fluisterboot huurt u in zijn geheel en de kosten zijn per boot nu slechts €37,50. U kunt met 2 t/m 7 personen genieten in de milieuvriendelijke fluisterboot!

Aan de rand van het mooie Medemblik, op steenworp afstand van het Markermeer, is ”Bootverhuur en watertaxi Medemblik” gevestigd. Zij zijn onderdeel van Watertaxi Hoorn, welke in Hoorn en omstreken al jaren bezig zijn. De opstapplaatst gaat in overleg met de verhuurder en is erg flexibel. U huurt de boot voor 3 uur in de ochtend of de middag. Geef tijdens het reserven aan waar en wanneer u de boot wilt huren en geniet optimaal van deze zomerse WF Deals. Bij Watertaxi Medemblik kunt u van maandag t/m zondag (juli & augustus de hele week geopend) een fluisterboot huren voor heerlijke vaartochten door een beschermd waterrijk en vogelrijk natuurgebied. Een unieke deal voor een unieke regio!

 

WT_Alg1

West-Friesland heeft al sinds de Middeleeuwen een belangrijke relatie met het water. Niet vreemd, gezien de geografische ligging aan het IJssel- en Markermeer, de talloze waterlopen binnen de contouren van de cultuurhistorische Westfriese Omringdijk en het rijke VOC-verleden van Hoorn en Enkhuizen. Ook de stad Hoorn is opgegroeid met, en beroemd geworden door het water. Met deze speciale WF Deal kunt u de historische haven en de binnenstad van Medemblik vanaf een heel andere kant bekijken. Ideaal voor de aankomende zomermaanden!

Voor meer informatie, klikt u op onderstaande link:

WF-deals Fluisterboot Medemblik

+Trefwoorden

Gepost: 27 juli 2015

Auteur:

Categorie: Blog